Ook op zondag open!

van 8:00 tot 12:00

Facebook Twitter Twitter Pinit
sliderphoto0 sliderphoto1 sliderphoto2 sliderphoto3 sliderphoto4 sliderphoto5 sliderphoto6 sliderphoto7 sliderphoto8 sliderphoto9 sliderphoto10

Welkom bij bakkerij Lex Brakenhoff, uw ambachtelijke bakker sinds 1947

Wij zijn een ambachtelijke bakker gevestigd aan de Dorpsstraat in het prachtige dorp Assendelft. Sinds 1947 zijn wij actief. Wij zijn een echt familiebedrijf met oude tradities, maar niet bang voor vernieuwingen. We beschikken over een ruime sfeervolle winkel en een hypermoderne bakkerij.

De broden die wij met uiterste zorg bereiden worden al 70 jaar volgens familie recept gemaakt. Door een combinatie van liefde voor het vak, de beste grondstoffen en puur bakkersambacht bakken wij dagelijks het lekkerste brood voor u.

Brood is niet alleen lekker maar ook enorm gezond. Brood bevat veel van de dagelijks nodige voedingsstoffen zoals vitaminen, koolhydraten, eiwitten en jodium.

Brood is daarom broodnodig!


Ode aan de Duivekater!

Hoe eet u uw Duivekater het liefst?
In 2015 brengt bakkerij Lex Brakenhoff een boek uit over de Duivekater. We zijn daarvoor op zoek naar uw verhaal!
Wanneer at u voor het eerst Duivekater? Bij wie? Hoe eet u uw Duivekater het liefst? Puur, met roomboter of heel anders? Heeft u een bijzonder recept met Duivekater? Laat het ons weten via mail@lexbrakenhoff.nl
Naast een publicatie in het Duivekater-boek maken alle inzenders kans op ... Natuurlijk: een Duivekater! Vergeet dus niet om ook uw adres in uw mail te vermelden.


Onze openingstijden

maandagvan 03.00 tot 17.00 uur
dinsdag t/m vrijdagvan 03.00 tot 18.00 uur
zaterdagvan 04.00 tot 16.00 uur
zondagvan 08.00 tot 12.00 uur

Blog - Broodbakkenisstoer

Laatste onderwerpen