Bruiloften

Bruiloften

Uw bruiloft verdient ons vakwerk

Sinds jaar en dag is Lex Brakenhoff een begrip in de Zaanstreek op het gebied van bruidstaarten om zijn geleverde kwaliteit en verscheidenheid. Smaak en vorm staan daarbij centraal.
Voor een speciale versiering op de taart kunt u ook bij ons terecht, het model wordt voor u ontworpen indien dat nodig mocht zijn. U krijgt een taart die persoonlijk en uniek is, zodat uw trouwdag helemaal ingevuld kan worden zoals u dat wilt. De kwaliteit, creativiteit en originaliteit die wij bieden zorgen ervoor dat u op de mooiste dag van uw leven ook de mooiste bruidstaart hebt.

Onze standaardbruidstaarten zijn dubbel gevuld met room, vruchten en een luchtige crèmevulling, bedekt met een laag marsepein en afgewerkt met roosjes. Dit wordt gepresenteerd op 1 van onze standaards in verschillende modellen.
Prijzen vanaf € 3,00 pp.

Extra mogelijkheden zijn:
• Afwerking van de taart met een decoratieve rand van marsepein of een mooie lint. Extra kosten hiervoor bedragen € 0,50 pp
• Verse bloemen kunnen wij ook verwerken op de taart. Bijvoorbeeld de bloemen van het bruidsboeket die terugkomen op de taart. Extra kosten in overleg.
• Een mooie print in de taart afgedrukt. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten
• Een fontein met water die wij verwerken in de taart. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Als u iets anders wilt dan water (denk aan bijvoorbeeld chocola) zijn de extra kosten hiervoor in overleg.
• Een persoonlijke foto op de taart. Extra kosten hiervoor bedragen € 4,50 per foto

Speciale verzoeken

Heeft u een speciale wens? In overleg is alles mogelijk. Heeft u liever andere bloemen dan rozen of wilt u een andere vulling, maak een afspraak met ons en samen maken wij de taart die u wilt.
Prijzen vanaf € 3,00 pp.

Bruidspaartjes

Met een wisselend assortiment van ruim 100 bruidspaartjes zit er vast ook 1 voor u tussen. Wij kunnen u bruidspaartjes aanbieden gemaakt van plastic tot porselein.
Prijzen vanaf € 10,00

Bruid petitfours

In plaats van een bruidstaart kunt u ervoor kiezen om bruidspetit fours te serveren. Deze gebakjes zijn net als onze taarten in alle kleuren te verkrijgen naar uw wens.
Prijzen vanaf € 2,50

Wij kunnen ook belegde broodjes verzorgen voor uw gasten.