Header Bakkerij Lex Brakenhoff

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Feest voor de kids!

Wilt u een leuk feestje organiseren voor uw kind, maar heeft u geen zin om achteraf puin te ruimen? Kom dan gezellig bij ons in de bakkerij broodjes en taartjes bakken.

Kinderfeestjes
De kinderen gaan in twee uur tijd – onder begeleiding van één van onze bakkers – zelf broodjes maken, taartjes versieren en de lekkerste koekjes bakken. Onze bakker gaat de kinderen op speelse wijze het een en ander uitleggen over de bakkerij. Tussendoor krijgen de kinderen en begeleiders wat te drinken en lekkers uit eigen bakkerij. De broodjes en koekjes mogen mee naar huis, het taartje eten wij direct op.

Als de kinderen hebben laten zien wat ze kunnen en alle producten uit de oven zijn, gaan ze met een echt koekenbakkers-diploma naar huis. Een groep moet bestaan uit minimaal 5 en maximaal 10 kinderen, voor alle leeftijden. De kosten bedragen € 18,00 per kind.

Hulp bij spreekbeurt/ werkstuk
Op school een werkstuk maken over de bakkerij, of een spreekbeurt houden? Wij helpen je graag mee! Stuur ons een mailtje met wat je wilt weten en wij geven zo snel mogelijk antwoord. Wij geven je grondstoffen uit de bakkerij mee en lenen spullen uit. Zo kun je je werkstuk of spreekbeurt nóg beter en mooier maken. Alvast succes gewenst!

Kindertaarten- en gebak
Net als om onze bruidstaarten staan wij ook zeer bekend om onze “gewone” taarten, bijvoorbeeld voor kinderen. Maar gewoon zijn zij allang niet meer dankzij de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Wat te denken van 3d taarten, versieringen van marsepein of een persoonlijke foto? Alles kan, alles mag en ook zeer leuk om cadeau te doen. Loopt het water u al in de mond, klik dan op de taartenpagina.

Een kinderverjaardag vieren met gebak? Klik hier.